Skip Navigation LinksSync

01-02-2017

New OneDrive sync client

Endelig er der nu en OneDrive sync client, der dækker både Onedrive for Business, Onedrive "for private" samt SharePoint Online (wevsteder) med mulighed for selektivt at vælge hvilke mapper, der skal synkroniseres. Vi har for EFIFs brugere valgt, at det er den nye klient, der skal tilbydes første gang en bruger vælger at synkronisere en mappe, men for brugere, der allerede har en synkronisering kørende kan man med fordel kigger her.

01-10-2016  

Next generation sync client

Har du mod på at prøve den nye syncklient? Den er totalt redesignet og dækker både Onedrive for Business og Onedrive "for private" med mulighed for selektivt at vælge hvilke mapper, der skal synkroniseres.
Klik her ​for download og instruktion.​​​​​​​

Forrige ​OneDrive for Business synkroniseringsklient​

​For uddybende forklaring klik her​.

​​​Sync-problemer med OneDrive for Business

Generel trouble shooter (på engelsk) - klik her

Trin-for-trin vejledning (på dansk) - klik her
 
Fil- og foldernavne 

Dette fixit tool ​fra Microsoft​​ "reparerer" automatisk fil- og foldernavne, der ikke kan synkroniseres til OneDrive for Business pga. ugyldige karakterer eller for mange karakterer. For uddybende forklaring klik her​

Cache​
Dette fixit tool ​fra Microsoft​​ fjerner dit eksisterende sync setup, så du kan starte fra scratch. For uddybende forklaring klik her​.​ NB: Der slettes data på din pc, så vær sikker på, de findes andre steder.